Multimedia Seçme Videolar Son Dakika 

2011 Otçu Şenlikleri Görüntüleri”Yeni video Eklenmiştir”

Bir değerli dostumun bana ulaştırmış olduğu 2011 Kadırga yaylası otçu şenlikleri görüntülerini sizinle paylaşıyorum.Davulcu Eser Meydan ,Cayan Hüseyin (Hüseyin Aydın) Mehmet Tak işte hepsini burada izleye bilirsiniz.

Video’nun diğer bölümleri yayına hazırlanmaktadır .Bu görüntüleri bizlere ulaştıran Feyzullah Emir’e sonsuz teşekkürler.

 

 

Yeni Video

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xol408_kadyrga-otcu_music[/dailymotion]

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xocavn_otcu-1_music[/dailymotion]

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xocbya_otcu-2_music[/dailymotion]

En son Haberler

2 Thoughts to “2011 Otçu Şenlikleri Görüntüleri”Yeni video Eklenmiştir””

  1. Kazım Zıp

    arkadaşlar bu otcu kadırga otcusu değil kadırga oğuz otcusudur oğuz köyleri derneği tarafından organize edilir maliyeti 2011 yılında 13.000.tldir. lütfen emeğe saygı diyoruz, otcunun isminin oğuz otcusu olarak düzeltilmesini rica ediyorum

    1. “Bir değerli dostumun bana ulaştırmış olduğu 2011 Kadırga yaylası otçu şenlikleri görüntülerini sizinle paylaşıyorum.”
      Sayın başkanım öncelikle yapmış olduğunuz organizasyonu emeğinizi takdirle karşılıyorum.Fakat bizim görüntülerimizde sadece Oğuz otcusu görüntüleri yer almamakla beraber farklı otçular ve farklı görüntüler yer almaktadır.BU vesile ile “Kadırga yaylası otçu şenlikleri”ifadesi kullanışmıştır.İlginiz ve eleştiriniz için teşekkür ederim…

Comments are closed.